Ei glad jente padlende i Magdalenefjorden på Svalbard

Ei glad jente padlende i Magdalenefjorden på Svalbard

onsdag 6. januar 2010

Nydelig lysløypetur i "sprengkulda".


Glade og fornøyde, Inger Marlen og jeg, hurra!

Inger Marlen "tvang" meg ut i kulda i ettermiddag! Det er litt kaldt i Alta også for tida, men "bare" -18 her hjemme hos meg. Det var -22 i Tverrelvdalen, vi dro dit for å komme oss en tur i lysløypa i ettermiddag. Jeg kjente at jeg var rammet av tidenes dørstokkmil-nevrose, men klarte heldigvis å slite meg over dørstokken og avgårde på trening, med god hjelp fra en motivert Inger Marlen.

Som alltid ble det en glimrende tur. Vi hadde kledt oss godt nok og klarte å gå både fingre og tær varme etterhvert. Ansiktsmaska er gull verdt når du skal ha litt puls og det er så kaldt som det er nå. Ser det finnes sånne spesialmasker for skitrening, men jeg holder meg til ansiktsmaska. Har da ikke tenkt å se ut som Darth Wader i lysløypa heller!

Tror jeg har kommet litt i gang igjen etter jul nå. Håper i hvert fall det. Ble ei veldig glad jente av å få meg en liten skitur i hvert fall. Selv i lysløypa er det magiske naturopplevelser å hente; stjerneklart og milliarder av diamanter på trærne!

I kveld har vi hatt planleggingsmøte for den store turen vår; mye som skal på plass før vi drar avgårde i mars. Logistikken er naturligvis mye enklere for oss enn for dem som reiser langt avgårde for å gå langt, Svalbard på Langs, Grønland osv; vi hiver oss bare på bussen til Vardø og begynner å gå, vi!

1 kommentar:

Friluftsglede sa...

Takk for sist.
Va ikke klar over at du hadde en blogg.
Flott sia med flotte bilda. Nais.
Heiv mæ på som følger.