Ei glad jente padlende i Magdalenefjorden på Svalbard

Ei glad jente padlende i Magdalenefjorden på Svalbard

mandag 12. april 2010

�Det var langt å gå og nå er jeg mør!

Nå har vi ramla inn på campingen i Skoganvarre av alle steder. Vi ble henta av fetter Kai, Inger Marlen sin mann, ved scooterløypas slutt ved Gaggavann i kveld. Inger Marlen har gått med oss ei uke og dro altså hjem herfra.Har gått langt de siste dagene, med ny lengderekord i dag-34,71 km, alt i alt. Vi valgte plutselig ei ny rute fra Levajok fjellstue sin flotte hytte ved Geaidnojavri, vi gikk til Pikeelv, eller Nieidajokka, og lånte der gjeterhytta til Samuel som vi hadde truffet på fjellet. Han mente det var lenge siden det hadde vært piker ved Pikeelv! Utrolig flott tur dit i går, selv om jeg slet litt med gnagsår og var ganske utslitt da vi omsider var fremme etter rundt 27km på tidvis trått føre. I dag surra vi litt før vi fikk gått oss inn på scooterløypa som førte oss hit. Våren er i full anmarsj, vi er sjanseløse uten scooterspor nå, snøen er bunnløs. Tar bussen til Nattvann og går derfra inn til Ravdnastua i morgen. Håper på kaldere vær!Først; en goood natts søvn i sikte. -godt mør i kroppen nå, selv om formen begynner å bli ganske god etter lang tid på tur. Det var helt ok å få seg en polett-dusj her på campingen. Det som var formidabelt i dag, var at det sto tre øl og venta på oss ved bilen da vi kom frem i kveld! Kai sprengte heltebarometeret in that very moment!

Denne meldinger har blitt levert til din e-mail konto fra Network Norways MMS tjeneste. Meldingen var opprinnelig sent fra + 4790920418.

For å se hvordan meldingen opprinnelig så ut, klikk på knappen under.

1 kommentar:

Unknown sa...

Så herrlig å lese bloggen! Ser & hørs ut som dette er en fin tur! E seff misunnelig som f, og selv om det e shortsvær i Oslobyen, så skulle æ gitt en fot for å gått i sporet bak dæ no!
Klemz fra Klaus